Bahar dizisi konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kırıyor. Bahar dizisinin Umay’ı kimdir merak ediliyor.

Peki, Bahar’ın Umay’ı Alisa Sezen Sever kimdir? Genç oyuncu hakkında merak edilenleri yanıtladık…

Bahar Dizisi Umay Kimdir?

Umay Yavuzoğlu, dizide Bahar ve Timur çiftinin kızıdır. Oldukça duygusal ve hassas bir karakter olan Umay, büyük bir resim yeteneğine sahiptir ve ressam olmak istemektedir. Ancak babası, kendisi gibi ünlü bir cerrah olmasını istemektedir.

Bu sebeple Umay, babasından gizli bir şekilde resim dersleri almaktadır. Bu konuda Bahar Umay karakterinin en büyük destekçisi ve en yakın arkadaşıdır.

Öneri: Bahar Dizisinin Timur’u Mehmet Yılmaz Ak Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?

Alisa Sezen Sever Kimdir 1

Alisa Sezen Sever Kimdir?

Bahar dizisi Umay kimdir açıkladıktan sonra, karaktere hayat veren Alisa Sezen Sever’e bir göz atalım…

Bahar Umay gerçek adı ile Alisa Sezen Sever, genç bir Youtuber ve oyuncudur. Çocuk yaşta kameralar karşısına çıkan Alisa Sezen Sever, ünlü bir giyim markasının katalog çekimleri ile kariyerine başlamıştır.

Çocuk yaşından beri televizyon dizilerinde yer alan Alisa Sezen Sever, 2012 yılında Hayatımın Rolü dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Ünlü isim oyunculuk dışında bir Youtube kanalına sahiptir ve 130.000 takipçisi bulunmaktadır. Alisa Sezen Sever bu kanalda, günlük vlogları ile oldukça popülerdir.

Alisa Sezen Sever yaşı itibarıyla, lisede eğitim görmektedir. Ancak okulu konusunda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Lise eğitiminin yanı sıra, Beşiktaş Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaktadır.

Alisa Sezen Sever Kaç Yaşında? Nereli?   

Alisa Sezen Sever kimdir merak edenler için ünlü ismin yaşı ve memleketi ile devam edelim… Henüz 17 yaşında olan Alisa Sezen Sever, 1 Temmuz 2006 yılında dünyaya gelmiştir. Alisa Sezen Sever İstanbul doğumludur.

Alisa Sezen Sever Kimdir 4

Alisa Sezen Sever Kime Benzetiliyor?

Renkli gözleri, sarı saçları ve minyonluğu ile dikkat çeken Alisa Sezen Sever Afra Saraçoğlu’na olan benzerliğiyle gündemde yer almaktadır. Sosyal medyada oldukça popüler olan konu, farklı yorumlara yol açmıştır.

Bu kapsamda dizi severler, iki oyuncunun kardeş olup olmadığnı merak etmektedir.  Ancak bilgi yalnızca söylenti olup, aslı bulunmamaktadır.

Alisa Sezen Sever Kimdir 2

Alisa Sezen Sever TV Dizileri

Genç yaşına rağmen oldukça fazla projede yer alan Alisa Sezen Sever, çocuk yaşta oyunculuğa adım atmış bir oyuncudur. Alisa Sezen Sever’i Bahar dizisinde gören dizi severler, bu kapsamda birçok yorum yapmaktadır.

Alisa Sezen Sever’in yer aldığı diziler kronolojik olarak aşağıda yer almaktadır:

Manisa’da bir köyün ilçeye dönüş serüveni Manisa’da bir köyün ilçeye dönüş serüveni
  • Hayatımın Rolü (2012)
  • Kahireli Palas (2013)
  • Muhteşem Yüzyıl (2013)
  • Fatih Harbiye (2014)
  • Güllerin Savaşı (2014)
  • Böyle Bitmesin (2014)
  • Evli ve Öfkeli (2015)
  • Sahipli (2017)
  • Keşke Hiç Büyümesek (2018)
  • Tozkoparan İskender (2021)
  • Sipahi (2022)
  • Bahar (2024)

Alisa Sezen Sever Kimdir 5

Bahar Dizi Konusu Nedir?

Bahar dizisi Umay kimdir inceledikten sonra, dizinin konusu ile devam edelim…

Dizi, Bahar karakterini merkeze almaktadır. Bahar, iki çocuğu, eşi ve kayınvalidesi ile aynı evde yaşayan bir ev hanımıdır. Genç yaşta hamile kalan Bahar, hayatı boyunca birçok zorlukla karşı karşıya kalmıştır.

Bahar evinde üstlendiği tüm görevlerden dolayı eleştirilmektedir, ancak elinden geleni de yapmaktadır. Hayatı ev ve çocuklarından ibaret olan Bahar  eşi tarafından aldatılmaktadır.

Bahar bir gün karaciğer yetmezliği sebebi ile hastaneye yatırılır ve acil karaciğer nakline ihtiyaç duyar. Karaciğeri uyumlu tek kişi ise eşidir. Ancak eşi böyle bir iyiliği çocuklarının annesine yapmaz. Neyse ki Bahar’a, son anda gelişen bir mucize ile donör bulunur ve hayatı kurtulur. 

Başına gelen bu olaydan sonra hayatının değerini anlayan Bahar, ailesi için bıraktığı doktorluğa geri dönmek ister. Eşi buna ne kadar engel olmaya çalışsa da, Bahar TUS’u kazanır. Sonrasında ise, eşinin çalıştığı hastanede asistan doktor olarak işe başlar.

Ancak Bahar, hastanede kimliğini saklamaktadır ve kızlık soyadını kullanmaktadır. Kimse Bahar’ın eşi ve oğlu ile aynı hastanede çalıştığını bilmemektedir. Bahar aynı zamanda, eşinin kendisini aldattığı kadınla da aynı hastanede çalışmaktadır.

Kendini ve hayatını radikal bir şekilde değiştiren Bahar’ın hikayesi, ülkemiz kadınlarını umut olduğu gerekçesiyle oldukça ilgi çekmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik