Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımı ilanına çevrimiçi başvurular başladı. İlgili detayları derledik…

Başvuru yapacak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Bunun yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve askerlikle ilişkisinin bulunmaması gerekiyor.

Adayların tam zamanlı çalışmaya engel bir durumu olmamalı ve görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu olmamalıdır.

ATM'de unutulan karttan para çekildi Yargıtay hırsızlık saydı ATM'de unutulan karttan para çekildi Yargıtay hırsızlık saydı

Başvuruda bulunan adaylardan arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmalıdır. KPSS puanı olmayan adaylar için ise değerlendirmede en az 70 puana sahip olunması gerekiyor.

BAŞVURU NİTELİKLERİ NELER?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, yazılım geliştirme uzmanı, siber güvenlik uzmanı ve iş zekası uzmanı pozisyonları için personel alacak.

Yazılım Geliştirme Uzmanı: Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği gibi alanlardan mezun olmak gerekiyor.

Siber Güvenlik Uzmanı ve İş Zekası Uzmanı: Bilgisayar mühendisliği, elektrik mühendisliği gibi ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Gençlik Spor Bakanlığı kamu personeli alımı için başvuru işlemleri online olarak yapılabilecek. 8 Mayıs ile 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında başvurular yapılabilecek.

Kaynak: Haber merkezi