1980 ve 1990'larda popüler olan sarı fincan takımları, günümüzde antikacılar ve koleksiyonerler arasında çok rağbet görüyor.

Fincanların antika değeri, kullanışlılığı ve estetik görünümü gibi özellikler, değerlerini artırırken özellikle Anchor Hocking markalı orijinal ürünler, daha yüksek fiyatlara alıcı buluyor. Fincanların dayanıklılığı ve hasar görmemiş olması, bu parçaların piyasadaki değerini daha da yükseltiyor.

Dolandırıcılara dikkat

Ancak bu artan ilgi, sosyal medya üzerinden yapılan satış ilanları aracılığıyla benzeri ürünleri antika fiyatlarından satmaya çalışan sahtekarların dikkatini çekmiş durumda. Bu nedenle alıcılar, antika alımında güvenilir kaynakları tercih etmeli ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

Bu özel fincan takımları, ikinci el ve büyük alışveriş sitelerinde 2.250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Özellikle antikacılar, bu nadir bulunan ürünler için daha yüksek teklifler de verebiliyor. Bu meşhur takımlar antika değeri taşıdığı için sahiplerine ek gelir kaynağı sağlıyor.

Başkan Balaban KSS esnafının sıkıntılarını dinledi Başkan Balaban KSS esnafının sıkıntılarını dinledi

Editör: Nuray Bozkurt