Yeşilçam’ın ünlü ismi Nuri Alço, yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle gündeme oturmuş durumda. Eşinin yaptığı açıklama sonrasında özel hayatı da merak ediliyor. Nuri Alço’nun eşi Burcu Sezginoğlu kimdir sorusunu yanıtladık!

Nuri Alço Evli Mi? Eşi Kim?

Nuri Alço’nun sağlık durumu sevenleri tarafından oldukça merak edilmektedir. Ünlü oyuncunun durumu hakkındaki ilk açıklama ise, eşi tarafından aşağıda yer alan sözlerle gelmiştir:

‘Eşimin sağlık durumu hakkında genel bir bilgilendirme yapmak istedim. Çok fazla arayan soran var. Geri dönüş yapamıyorum... Eşim, beyninde pıhtı atması sonucu Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Nuri hayatta tanıdığım en güçlü adamdır. Bunu da atlatacağız. Rabbim O'nu benim, ailemizin, sevdiklerinin başından eksik etmesin. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin...’

Burcu Sezginoglu Kimdir 3

Sağlık durumunun iyi olduğu bilinen Nuri Alço eşi tarafından yapılan açıklama sonrasında, Burcu Alço kimdir sorusuyla oldukça merak edilmektedir. Burcu Sezginoğlu ile evli olan Nuri Alço, 12 yıl süren birlikteliğin ardından 2021 yılında dünya evine girmiştir. Çiftin çocuk sahibi olmadığı bilinmektedir.

Bir restoranda sahneye çıkan Nuri Alço, ‘Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu'ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın?’ sözleriyle Burcu Sezginoğlu'na evlenme teklifi etmiştir. Peki Burcu Sezginoğlu kimdir, sorunun cevabını ilerleyen satırlarda inceleyeceğiz…

Burcu Sezginoglu Kimdir 4

Burcu Sezginoğlu Kimdir?

Nuri Alço’nun eşi olarak tanınan Burcu Sezginoğlu Alço’nun ticaretle uğraştığı bilinmektedir. Nuri Alço Burcu Sezginoğlu çifti 2021 yılında Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde nikah masasına oturmuştur.

Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, evliliklerini de sessiz sedasız gerçekleştirmiştir. Öyle ki nikaha basın mensuplarının gelmesi dahi yasaklanmıştır.

Burcu Sezginoğlu kimdir detaylı bir şekilde incelemek isteyenler için ünlü ismin sosyal medyasına göz atalım… Burcu Sezginoğlu Instagram’da @burcualco kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Burcu Sezginoğlu Kaç Yaşında?

Burcu Alço hakkında merak edilen bir diğer konu ise, ünlü ismin kaç yaşında olduğudur. Burcu Sezginoğlu’nun tam doğum tarihi belli olmamakla birlikte, 39 yaşında olduğu bilinmektedir.

Burcu Sezginoglu Kimdir 1

Nuri Alço Burcu Sezginoğlu Yaş Farkı Kaçtır?

Yeşilçam’ın yıldızı Nuri Alço eşi ile arasındaki yaş farkı konusunda, sıklıkla araştırılmaktadır. Genç eşi Burcu Sezginoğlu ile arasında 33 yaş fark olduğu bilinen ünlü isim, kendi yaşı konusunda da oldukça merak edilmektedir.

Peki Nuri Alço kaç yaşındadır? 26 Nisan 1951 doğumlu olan Nuri Alço, günümüz itibarıyla 72 yaşındadır.

Nuri Alço Kimdir?

Burcu Sezginoğlu kimdir sorusuyla birlikte, ünlü isim Nuri Alço karşımıza çıkmaktadır. Yeşilçam’ın efsane yıldızları arasında yer alan Nuri Alço, Eskişehir doğumlu bir aktördür. Doğum yerinin yanı sıra aslen Bulgaristan göçmeni olan Alço, 72 yaşındadır.

Nuri Alço oyunculuk kariyerinden önce, profesyonel olarak voleybol oynamıştır. Bu kapsamda ünlü isim askerliğinin ardından Eskişehir Altay Spor Kulübünde ve Ordu Millî Takımı’nda yer almıştır.

Spor hayatının ardından bankacılık ve ilaç mümessilliği yapan Nuri Alço, kısa bir süre Pfizer adlı şirketin temsilciliğini üstlenmiştir. 26 yaşında Günaydın ve Saklambaç adlı gazetelerde mankenlik yapan Nuri Alço, 1974 yılında Okan Uysaler ile tanışmıştır.

Burcu Sezginoglu Kimdir 6

Nuri Alço bu tanışıklığın ardından oyunculuk kariyerine başlamış, 1977 yılında Yeşilçam oyuncusu olmuştur. Yeşilçam’ın yakışıklı kötü adamı olarak tanınan Alço, 60’ın üzerinde filmde yer almıştır. Genellikle kötü adam rollerine hayat veren başarılı oyuncu, 80'li yıllarda Ahu Tuğba ile birçok film çekmiştir.

2019 yılına kadar oyunculuk kariyerine devam eden Nuri Alço, bir süredir kameralardan uzak durmaktadır.

Nuri Alço’nun kariyerine değindikten sonra, biraz da ünlü ismin özel hayatından bahsedelim… Nuri Alço eşi Burcu Sezginoğlu ile 2021 yılında dünya evine girmiştir. Ancak bu evlilik Nuri Alço’nun ilk evliliği değildir.

Nuri Alço’nun ilk evliliği ise, 1974 yılında gerçekleşmiştir. Bu kapsamda ünlü yıldız, Fulden Uras’ın anneannesi Sevinç Gülle ile evlenmiştir.

Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı? Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı?

Özel hayatı konusunda oldukça merak edilen Nuri Alço çocuğu var mı sorusuyla da sevenleri tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Ancak ünlü ismin çocuğu bulunmamaktadır.

Muhabir: Özkan Çelik