Olay saat 01.40 sıralarında ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi 5206 Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Evden gelen çığlıkları duyan mahalle sakinleri, Harun K.'ın (35) karnından yaralı olduğunu görerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede bıçakla yaralandığı ve durumunun ağır olduğu belirlenen K., ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayın yaşandığı ev ve sokakta incelemelerde bulundu. Hastanede tedavi altına alınan Harun K., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, meydana gelen cinayetle ilgili çalışmalara başladı ve cinayet şüphelisi olarak aranan babayı hastanede yakalayarak gözaltına aldı. Zanlının emniyete götürülmesiyle birlikte suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Tekstil fabrikasında yangın çıkmıştı… Kontrol altına alındı! Tekstil fabrikasında yangın çıkmıştı… Kontrol altına alındı!

Silah kavga anında patlamış

Ayrıca, Harun K.'nın yaşamını yitirdiği olayda, 65 yaşındaki babası A.K. ile bir kavga yaşandığı ve bu arbede sırasında silahın ateş alması sonucu kurşunun kendisine isabet ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA