Gelişim Ligleri’nde Manisa’yı temsil eden Manisa Futbol Kulübü U14, U15 ve U16 Takımları, Pazar günü sezonun son lig maçlarına çıkacak. Ligde namağlup yoluna devam eden U14 Takımı, 14 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Çobanisa Sahası’nda Karşıyaka’yı konuk edecek. U14 Takımı, mücadeleden galibiyet veya beraberlikle ayrılması halinde namağlup şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’yı temsil edecek.

U15 TAKIMI NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Ligde namağlup liderliğini sürdüren U15 Takımı da sahasında Menemen Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Mücadele 14 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Çobanisa Sahası’nda oynanacak. U15 Takımı da karşılaşmadan galibiyet veya beraberlik ile ayrılması halinde namağlup şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası’nda Manisamız’ı temsil edecek.

Manisalı güreşçiler büyük bir başarıya imza attı! Manisalı güreşçiler büyük bir başarıya imza attı!

U16 TAKIMI DA SEZONU ŞAMPİYON TAMAMLAYACAK

Ligde sadece 1 yenilgiyle liderliğini sürdüren U16 Takımı ise deplasmanda Bucaspor 1928’e konuk olacak. 14 Nisan Pazar günü Buca İlçe Stadı’nda oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak. U16 Takımı, Buca engelini 3 puanla aşarak şampiyonluğunu galibiyet ile taçlandırmak istiyor. U16 Takımı da Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’yı gururla temsil edecek.

TÜM TARAFTARLARIMIZI VE FUTBOLSEVERLERİ DESTEĞE BEKLİYORUZ”

Manisa Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Tüm taraftarlarımızı ve Manisalı futbolseverleri sezonu şampiyon olarak tamamlayacak ve daha sonra Manisamız’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil

edecek Manisa Futbol Kulübü U14, U15 ve U16 Takımlarımıza destek olmaya davet ediyoruz.”

Muhabir: Mahmut ASLAN