Büyükşehir, ÇKSM’nin minik öğrencilerini trafik kültürü ile buluşturdu Büyükşehir, ÇKSM’nin minik öğrencilerini trafik kültürü ile buluşturdu

İşler Cepte sayesinde bütün İşler yayınları ürünlerinde yarı fiyatına, yüzde 40 indirim, yüzde 10 paracık kampanyası hayata geçti. 8 Mart’ta başlayan kampanya 10 Mart’a kadar devam edecek. Öğrencilerde ilk günden İşler Kitabevleri Manisa Şubelerine giderek kampanyadan faydalandı. İşte Cep uygulamışını telefonlarına indiren öğrenciler şubeler giderek  kodu göstererek kitaplardan indirimli faydalanıyor. LGS, YKS, MSÜ, YÖK-Dil, KPDS ve KPSS için yardımcı kaynak eser üretiminde milyonlarca tiraja ulaşan İşler Yayın Grubu, sınava hazırlanan öğrencilere profesyonel destek sunmada sektörün öncülüğünü yapıyor.

İşler Kitapevleri Manisa Koordinatörü Uğur Özhan, İşler Cepte ile gerçekleştirdikleri yılın kampanyası sayesinde İşler yayınları ürünlerindeki kitaplarda indirimler sağladıklarını ifade ederek, öğrencilerin ilgisinin iyi olduğunu söyledi, kampanyanın 10 Mart’a kadar devam edeceğini vurguladı.

Muhabir: Özkan ÇELİK