Manisa halkının gönlünde taht kuran Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş vatandaşı ve esnafı yalnız bırakmıyor. Aktaş bu kapsamda Şehzadeler ilçesine bağlı İbrahim Çelebi Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Mahallede incelemelerde bulunan Aktaş’a İbrahim Çelebi Muhtarı Meliz Mısırlıoğlu eşlik etti.

İbrahim Çelebi Mahallesi’nde vatandaşın ve esnafın sorununu birebir dinleyen Aktaş, burada mahalle sakinleriyle sohbet edip çay içti.

Başkan Balaban KSS esnafının sıkıntılarını dinledi Başkan Balaban KSS esnafının sıkıntılarını dinledi

Ziyaretler sırasında Aktaş, vatandaşlara emniyet teşkilatının huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Aktaş, "Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru bizim için en önemli önceliktir. Bu doğrultuda gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan, herhangi bir şikayet veya ihbar durumunda 155 Polis İmdat hattını arayarak bize bildirmelerini rica ediyoruz" dedi.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK

Aktaş, ayrıca esnafları da ziyaret ederek onların sorun ve taleplerini dinledi. İş yerlerinin güvenliğini arttırmak için gerekli önlemlerin alınacağını belirten Aktaş, "Esnaflarımızın huzur ve güvenliği bizim için büyük önem taşımaktadır. İşyerlerinin güvenliğini sağlamak adına gereken her türlü önlemi alacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi