TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Yemekteyiz’in 117. Haftası başladı. Yemekteyiz bu hafta da birbirinden renkli yarışmacılara ev sahipliği yapıyor. Bu hafta pek çok kişinin sosyal medya ve yayın platformlarından tanıdığı Necati Çaça da yarışmada yer alıyor. Haftanın dikkat çeken isimlerinden Yemekteyiz Necati Çaça kimdir sorusunu yanıtladık…

Necati Çaça Kimdir? Kaç Yaşında?

Yemekteyiz’in yeni haftasında da eğlenceli anlar izleyiciyi bekliyor. Yemekteyiz Necati 117. hafta tanıtımında “Ben birazdan Uganda’ya gidip saygıyı orada öğreneceğim” cümlesiyle sosyal medyada gündem oldu. Tanıtım ve yeni bölümün ardından Necati Çaça kimdir merak ediliyor.

Necati Çaça Twitch yayıncısı Efe Uygaç’ın ekibinde yer almakta ve bu mecrada “Çaça” olarak tanınmaktadır. 2000 doğumlu olduğu bilinen Necati Çaça günümüzde 24 yaşındadır. Necati Çaça Instagram hesabı @necaticaca’dır.

Necati Çaça Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi mezunudur. Günümüzde İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi üzerine yüksek lisans yapmaktadır.

Necati Caca Kimdir 3

Necati Çaça Ne İş Yapıyor?

Necati Çaça kimdir sorusunun yanında kariyeri de merak edilmektedir. Necati Çaça youtuber Berkcan Güven’in kurmuş olduğu Magnet Community’de tur menajeri olarak çalışmaktadır.

Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç? Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç?

Necati Caca Kimdir 1

Necati Çaça’nın öncesinde çeşitli ajanslarda proje yöneticisi ve influencer marketing yöneticisi olarak görev aldığı bilinmektedir. Necati Çaça Twitch yayıncısı Efe Uygaç’ın yayınlarından sıklıkla görülmektedir. Bu yayınlarda yer alan büyük bir kitle tarafından tanınmakta ve oldukça sevilmektedir.

Efe Uygac Kimdir

Efe Uygaç Kimdir?

Efe Uygaç dijital içerik üreticisi, youtuber ve Twitch platformunda yayıncıdır. 24 Kasım 1996 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 28 yaşında olan Efe Uygaç Berkcan Güven’le çektiği videolarla adını duyurmuştur.

Güncel olarak çeşitli oyunlar, reality show ve keyifli sohbet yayınları yapan Efe Uygaç Twitch’te geniş bir kitleye hitap etmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik