Askeri Pilot Maaşları 2024: F16 Pilotu Ne Kadar Maaş Alıyor? Nasıl Olunur? Askeri Pilot Maaşları 2024: F16 Pilotu Ne Kadar Maaş Alıyor? Nasıl Olunur?

OPET, bayi ağını genişletmeye devam ediyor. OPET’in Türkiye genelindeki 1.246’ncı, Manisa’daki 25’inci istasyonu Akyar Akaryakıt, 25 Nisan Perşembe günü düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde hizmet verecek olan istasyonun açılış töreni; Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, OPET Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Yamak, OPET Satış Direktörü Denizhan Ege, istasyon sahibi Meltem Kaçire ve Enes Yardımcı’nın yanı sıra ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan OPET Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Yamak, "Her yeni istasyonumuzla bir yandan bayi ağımızı yaygınlaştırarak daha fazla tüketiciye ulaşırken, diğer yandan hizmet ve kalite anlayışımızdan asla vazgeçmeden, sektörümüzün 'fark yaratan' markası olmaya devam ediyoruz. Hizmet verdiğimiz her noktada sürdürülebilir, yenilikçi, teknolojik çözümler sunma hedefiyle çalışıyor, müşterilerimize daima en iyisini sunmayı amaçlıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız istasyonumuzun Manisa'ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal sorumluluk projelerini işinin parçası olarak gören OPET, 2018 yılından bu yana istasyonlarındaki kadın istihdamını artırmak hedefi ile başlattığı “Kadın Gücü” projesini etkin olarak uyguluyor.

Bu kapsamda Akyar Akaryakıt’ta biri İstasyon müdürü olmak üzere 7 Kadın Gücü görev yapıyor. 3 akaryakıt, 1 LPG olmak üzere 4 adaya sahip olan istasyonda, geniş ürün skalasıyla Ultramarket her ihtiyaca uygun çözümler sunuyor. Pandemi döneminde önemi daha da ön plana çıkan OPET’in Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki modern ve hijyenik tuvaletleri de müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım dahilinde Akyar Akaryakıt’ta hizmette olacak.

 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK