Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde şaşırtıcı bir itiraf geldi.

Programa katılan Oktay Bey, patronunun maaşına zam yapmadığı için karısını baştan çıkardığını itiraf etti. Esra Ezmeci ise duyduklarına inanamadı ve konuğa olayı bir kez daha anlatmasını istedi.

ESRAAEZMECİİ (5)

Zam Yapmayan Patronumun Eşini Ayarttım

Oktay Bey, özel bir giyim mağazasında kasiyerlik yaptığını ve bir süre sonra maaşına zam istediğini ancak patronunun isteğini yerine getirmediğini belirtti. Bunun üzerine hırs yapan Oktay Bey, patronuna karşı bir tepki olarak patronunun eşini baştan çıkarmaya çalıştığını söyledi.

Özel bir giyim mağazasında kasiyerlik yapan Oktay Bey, “Bir iki ay çalıştıktan sonra zam istemeye başladım. O da yapmayınca bu benim zoruma gitti. Zam yapacağını söyleyip yapmayınca ben de hırs yaptım. Eşini baştan çıkararak ona ders vermek istedim.” diye konuştu.

EZRAAEZMECİİİ (3)

Esra Ezmeci, konuğuna evlilik konusunda ne düşündüğünü sorduğunda Oktay Bey, evlilik insanı olmadığını ifade etti.

Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç? Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç?

"Patronun Yapmadığı Zammı Eşinden Alıyordum"

Oktay Bey, patronunun eşinin kendisine aşık olduğunu ve yapmadığı tüm zammı eşinden aldığını, bütün ihtiyaçlarını ve sıkıntılarında nakit yardımlarını da patronun eşinin karşıladığını dile getirdi. Ancak son olarak eşinden boşanmak istediğini öğrenince işten ayrıldığını belirtti.

ESRAAEZMECİİ (2)

Patronunun eşinin kendisine aşık olduğunu söyleyen Oktay Bey, “Patronumun yapmadığı tüm zammı eşinden karşılıyordum. Bütün hesapları o ödüyordu. Bütün ihtiyaçlarımı karşılıyordu. Sıkıntı çektiğim zamanlarda da nakit yardımlarda da bulunuyordu. Son olarak eşinden boşanmak istediğini söyleyince boşanmasını istemedim.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi