Solo Leveling anime tutkunları tarafından heyecanla takip ediliyor. Hem konusu hem de sürükleyiciliğiyle büyük ses getiren manga serisi her hafta yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki, Solo Leveling 12. bölüm ne zaman çıkacak?

Solo Leveling sezon finali ve seri hakkında tüm merak edilenleri paylaştık. Detaylar ilerleyen satırlarda…

Solo Leveling Sezon Finali Mi?

Solo Leveling severler için heyecan verici o haber geldi. Solo Leveling 12. bölümüyle sezon finali yapıyor. Solo Leveling bölümleri manga serisini takiben ilerliyor. Sezon finalinde de manga serisinin en önemli olaylarının yaşanacağı öngörülüyor.

Manisa’da gurmelerin bile hayran kaldığı lezzet! Tescil belgesini aldı Manisa’da gurmelerin bile hayran kaldığı lezzet! Tescil belgesini aldı

Solo Leveling 12 Ne Zaman

Solo Leveling 12. Bölüm Yayın Tarihi

Solo Leveling 12. Bölüm ne zaman çıkacak sorusunun cevabı aşağıdaki gibidir:

Solo Levleing 12. bölümü 30 Mart 2024 Cumartesi günü yayınlanacak. Sezon finali bölümü Japonya’da Türkiye saatine göre gece yarısı çıkacak. Türkiye’de ise sabah saatlerinde izlenebilecek.

Solo Leveling 12. Bölüm Detayları

Solo Leveling 12. bölüm yani “Arise”, yoğun bir aksiyonla şekillenecek. Jin Woo sonsuz şövalye yaratıklarını yenme zorluğuyla karşılaşmaya devam edecek. Bölüm Jin Woo’nn yeni bir güç kazanımını ortaya çıkaracak. Solo Leveling ilk sezonu yüksek bir heyecanla zirvede kapatacak gibi görünüyor.

Solo Leveling 12 Ne Zaman 1

Solo Leveling 11. Bölümde Neler Oldu?

Solo Leveling 12. Bölüm ne zaman çıkacak sorusu kadar bir önceki bölümde ne olduğu da merak ediliyor. Solo Leveling 11. bölüm Avcılar Birliği’nin lonca ustası Choi Jongin’in diğer elit avcılarla buluşmasıyla başlıyor.

Hikaye daha sonra Jin Woo’nun tüm rakipleri yenerek görevin sonraki aşamasına geçmesine odaklanıyor. Jin Woo taht odasına girdiğinde kırmızı zırhla kaplı bir şövalyeyle savaşıyor. Kızıl Kanlı Şövalye Kumandanı Igris’in son derece güçlü olması heyecanı artırıyor. Ardından Jin Woo Igris’in zayıf noktasını bularak onu devirmeyi başarıyor.

Jin Woo bu zaferi için dört ödül alıyor. Bu ödüllerden biri de teleportasyon taşı oluyor. Solo Leveling 11. bölümün kapanışında Jin Woo kendini sistem tarafından salıverilen düşmanlara karşı amansız bir mücadelede buluyor.

Bölüm Jin Woo’nun teleportasyon taşını kaybetmesiyle sona eriyor. Jin Woo sonsuz bir düşman sürüsü tarafından sıkıştırılıyor. Solo Leveling 12. bölümde izleyicileri gizem ve gerilim dolu anlar bekliyor.

Solo Leveling Nereden İzlenir?

Solo Leveling’in güncel bölümleri yurt dışında Netflix, Crunchyroll, Funimation ve VRV gibi platformlarda izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümler Türkiye saatiyle gece yarısı yayınlanıyor. Ülkemizde ise ancak sabah saatlerinde izlenebiliyor.

Solo Leveling manga serisinin kitapları da bulunuyor. Solo Leveling dijital kitapları ise Google Play Books ve Apple Books üzerinden satışa sunuluyor.

Solo Leveling 12 Ne Zaman 4

Solo Leveling Konusu Nedir?

Solo Leveling anime konusu gerçek dünya ve canavarlar dünyasını birbirine bağlayan gizemli kapı üzerinden şekilleniyor. Bu gizemli kapının ortaya çıkmasıyla birlikte bir grup insan “Avcı” adı verilen güçlü varlıklara dönüşüyor.

Solo Leveling’in ana karakteri Jin Woo Sung 20 yaşında genç bir avcı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Zayıf bir avcı olarak bilinen Jin Woo annesinin ilaç masraflarını ödemek için canavarlarla savaşıyor. Bir gün ölüm riskiyle karşı karşıya kalıyor.

Tehlikenin ardından Jin Woo gizemli bir ekran keşfediyor. Ekrandaki görevleri uygulamaya başlayan Jin Woo dünyanın en güçlü avcılarından biri olabileceğini fark ediyor.

Muhabir: Özkan Çelik