Kamu bankalarının promosyon tutarlarını artırmasının ardından, emekli müşterilere yönelik özel kampanyalarda artış yaşanıyor. Türkiye'nin en büyük müşteri kitlesine sahip olan Ziraat Bankası, bu trende katılarak arabası olan emeklilere müjdeyi duyurdu.

Ziraat Bankası, emekli maaşını 3 yıl boyunca kendi şubesinden alan müşteriler için ücretsiz HGS kampanyası başlatıyor. Bu kampanya ile emeklilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı ve ekonomik olarak desteklemeyi amaçlıyor.

Özellikle otomobil sahibi emekliler için özel olarak tasarlanan bu kampanya, Ziraat Bankası'nın emekli müşterilerine sunduğu avantajlardan sadece biri. Yeni emekli olan ve maaşını Ziraat Bankası'ndan alacak müşterilere özel olarak ücretsiz HGS etiketi hizmeti sunulacak.

Manisa’da bereketli topraklarıyla biliniyor… Çiftçilerin ulaşımı kolaylaşacak! Manisa’da bereketli topraklarıyla biliniyor… Çiftçilerin ulaşımı kolaylaşacak!

Ücretsiz HGS etiketi hizmetinden yararlanmak isteyen yeni emekliler, en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurarak bu fırsattan kolayca faydalanabilecekler.

Kaynak: Haber Merkezi