İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik yeni bir promosyon kampanyasıyla öne çıkıyor. Banka, mevcut promosyon ödemelerine ek olarak sunduğu avantajlarla dikkat çekerken, emeklilere çeşitli ayrıcalıklar ve fırsatlar sunuyor.

SGK'nın duyurusuyla birlikte emeklilere yönelik promosyon ödemeleri 12 bin TL'ye kadar yükseldi. Bankalar, müşteri portföyünü genişletmek ve maaş müşterisi kazanmak amacıyla emekli vatandaşlara çeşitli avantajlar sunarak cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Emekli promosyon yarışında son güzel haber ise İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, 30 Nisan 2024 tarihine kadar ilk emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na transfer eden emeklilere 12 bin TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Banka, promosyon ödemelerine ek olarak, maaşlarını İş Bankası'na taşıyan emekli vatandaşlardan, Maximum Kart ve Ek Kartları için ücret talep etmeyeceğini belirtti.

Promosyon tutarları ne kadar?

İş Bankası'nın duyurusuna göre, bankanın sunduğu emekli promosyon oranları şu şekilde:

  • Emekli maaşı 10 bin TL'ye kadar olan vatandaşlara 5 bin TL
  • 10 bin TL ile 15 bin TL arasında olan emeklilere ise 8 bin TL
  • 15 bin TL ile 20 bin TL arasında olan emeklilere 10 bin TL,
  • 20 bin TL ve üzerinde olanlara ise 12 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

İş Bankası'na emekli maaşını taşımak isteyenler, bu işlemi İnternet Şubesi veya İşCep üzerinden gerçekleştirebilirler. Maaşlarını taşıyan emekliler, banka ile taahhüt imzaladıktan sonra "emekli promosyon" başvurusunda bulunarak sunulan avantajlardan faydalanabilirler.

Bilkentli profesör duyurdu… Elektriğe zam kapıda! Bilkentli profesör duyurdu… Elektriğe zam kapıda!

Kaynak: Haber Merkezi